Hvad betyder navnet Heather?
Hvad betyder navnet Heather?

Video: Hvad betyder navnet Heather?

Video: Hvad betyder navnet Heather?
Video: Serial Killer: David "Stutter Box" Carpenter 2024, Kan
Anonim

Det navn Heather er en engelsk baby Navne baby navn . På engelsk Baby Navne det betyder af navn Heather er: En blomstrende stedsegrøn plante, der trives på tørvede golde arealer som i Skotland. Heather.

Og hvad er definitionen af navnet Heather?

Oprindelse og betyder Det navn Heather refererer faktisk til en række små buske med lyserøde eller hvide blomster, som normalt vokser i klippefyldte områder, der bogstaveligt talt omtales som Heather , på engelsk. Børsten er hjemmehørende i Skotland og England, men den findes mere almindeligt i Skotland på grund af dens klippeområder.

Ved du også, er Heather et drengenavn? Køns popularitet Navn Heather Siden 1880, i alt 235 drenge har fået navn Heather mens 522, 650 piger blev navngivet Heather.

På denne måde, hvor almindeligt er navnet Heather?

På sit højeste populær - året 1975, hvor den blev nummer tre i popularitet - den navn “ Heather ” blev skænket 24.300 babyer, eller omkring 1,557 procent af de samlede kvindefødsler i USA det år.

Er Heather et irsk navn?

Heather er en plante hjemmehørende i Irland , Skotland og mange andre områder af verden. i irsk , denne plante er Fraoch (FRAYKH), som faktisk er en mands navn i irsk.

Anbefalede: