Hvem var nogle borgerrettighedsaktivister?
Hvem var nogle borgerrettighedsaktivister?

Video: Hvem var nogle borgerrettighedsaktivister?

Video: Hvem var nogle borgerrettighedsaktivister?
Video: Hvem er Putin? - Hans-Wilhelm Steinfeld hos Fondsfinans Kapitalforvaltning 2024, Kan
Anonim

Liste

Navn Født Land
Frederick Douglass 1818 Forenede Stater
Julia Ward Howe 1818 Forenede Stater
Susan B. Anthony 1820 Forenede Stater
Harriet Tubman 1822 Forenede Stater

Hvem var så lederne af borgerrettighedsbevægelsen?

Det blev organiseret og deltog af borgerrettighedsledere som A. Philip Randolph, Bayard Rustin og Martin Luther King Jr.

Ved du også, hvem der var involveret i Civil Rights Act? Præsident Lyndon B. Johnson underskrev lov om borgerrettigheder af 1964 med mindst 75 kuglepenne, som han delte ud til kongressens tilhængere af lovforslaget såsom Hubert Humphrey og Everett Dirksen og til borgerrettigheder ledere som Martin Luther King Jr. og Roy Wilkins.

Ved du også, hvem var den første borgerrettighedsaktivist?

Tidens mest kendte skikkelse, Martin Luther King Jr., var præst, aktivist , humanitær og leder af borgerrettigheder bevægelse. Han er bedst kendt for at bruge ikke-voldelig civil ulydighed, baseret på kristen tro, for at presse på for social forandring.

Hvem startede borgerrettighedsbevægelsen?

Det amerikansk borgerrettighedsbevægelsen startede i midten af 1950'erne. En vigtig katalysator i fremstødet for borgerrettigheder var i december 1955, da NAACP-aktivisten Rosa Parks nægtede at opgive sin plads i en offentlig bus til en hvid mand. Læs mere om borgerrettighedsaktivisten Rosa Parks.

Anbefalede: