Hvilken farve læbestift har Ayesha Curry på i reklamer?
Hvilken farve læbestift har Ayesha Curry på i reklamer?

Video: Hvilken farve læbestift har Ayesha Curry på i reklamer?

Video: Hvilken farve læbestift har Ayesha Curry på i reklamer?
Video: Why Ayesha Curry's Kids Might Not Follow Steph Curry Into Basketball 2024, April
Anonim

Med syv nude nuancer, der passer perfekt til unikke hudtoner/undertoner, forbedrer Outlast Nudes Collection det naturlige farve af læbe , hvad end det er, i stedet for at maskere det - noget Karry sætter stor pris på samlingen.

I betragtning af dette, hvilken farve læbestift har Ayesha Curry på?

Ayesha Curry sværger denne nøgen Læbestift Smigrer alle. Ikke kun er Ayesha Curry en succesrig iværksætter, populær kok og mor til tre, hun er også en ret skønhedsguru. Hendes seneste skønhedsindustribestræbelse? Ansigtet for CoverGirls nye nøgenserie læbe farver , kaldet Outlast Nudes.

Desuden, er Ayesha Curry en CoverGirl? Eksklusivt: Kok Ayesha Curry Er den nyeste Forsidepige . Hun er den første Forsidepige at komme uden for underholdningsindustrien. Men hvis du ikke kender hende endnu, er du ved at: At bryde ud af formen, Karry er den første Forsidepige talsmand, der ikke er skuespiller, sanger eller influencer.

Ligeledes, hvilken farve læbestift har Ayesha Curry på i CoverGirl-reklamen?

"I Forsidepige Smeltestød Mat læbestift annoncer jeg er iført denne smukke lilla farve kaldet Seismisk,” sagde hun. "Det er så anderledes skygge , men det fungerer godt med mit ansigt.

Hvem er med i den nye CoverGirl-reklame?

Maye Musk

Anbefalede: