Har træer brug for sollys for at vokse i Minecraft?
Har træer brug for sollys for at vokse i Minecraft?

Video: Har træer brug for sollys for at vokse i Minecraft?

Video: Har træer brug for sollys for at vokse i Minecraft?
Video: Minecraft planter træer i Ca 9 min 2024, April
Anonim

5 svar. Træer kan helt sikkert være vokset under jorden med tilstrækkelig lys . Ifølge denne tråd om Minecraft Fora, dig brug for 7 blokke plads over ungt træ.

Desuden, hvad har træer brug for for at vokse i Minecraft?

Ungeplanten skal plantes på en jord, groft jord, podzol, græsblok eller landbrugsjord og skal have et lysniveau på mindst 8 i træblokken. I Java Edition gør akacietræer ikke dyrke på landbrugsjord og 2×2 træer kan ikke være vokset hvis NW-ungerne er på landbrugsjord.

Har planter desuden brug for sollys i Minecraft? Belysning Behov Det er rigtigt – de kræver sollys ! Det betyder, at hvis du dækker din planter efter dig plante dem, kan de måske ikke vokse. Sollys tilbyder den mest rigelige lyskilde til dine afgrøder, men det gør du ikke brug for det at lave noget i Minecraft vokse på din gård.

Folk spørger også, har træer brug for sollys for at vokse?

Som det meste liv på vores planet, træer kræver sollys for at overleve. Nogle planter kræve mindre sollys end andre, men de stadig brug for eksponering for sol på en eller anden måde, fordi de bruger fotosyntese til at skabe de næringsstoffer, de brug for at overleve.

Kan du dyrke træer indendørs i Minecraft?

Alle planter kan vokse indendørs hvis de har tilstrækkeligt lys og plads til dyrke . Du kan også selvom dyrke ting i det nedre. Jeg har bygget hele gårde underjordisk . hvis du har plads nok, du kan også selvom plante 4 trætræer af gran, omkrans med fakler i rimelig afstand, og dyrke kæmpe gran.

Anbefalede: