Hvad udvikler blastocysthulen sig til?
Hvad udvikler blastocysthulen sig til?

Video: Hvad udvikler blastocysthulen sig til?

Video: Hvad udvikler blastocysthulen sig til?
Video: Implantation of the blastocyst 2024, April
Anonim

Det blastocyst er en struktur dannet i pattedyrs tidlige udvikling. Det besidder en indre cellemasse (ICM), som efterfølgende danner embryonet. Dette lag omgiver den indre cellemasse og en væskefyldt hul kendt som blastocoel. Trofoblasten giver anledning til moderkagen.

I overensstemmelse hermed, hvad udvikler Blastocoel sig til?

Pattedyr blastocoel De ydre, omgivende celler udvikle sig til trofoblastcellerne. Efterhånden som embryoet deler sig yderligere, vil blastocoel udvider sig, og den indre cellemasse er placeret på den ene side af trofoblastcellerne og danner en pattedyrsblastula, kaldet en blastocyst.

På samme måde, hvad er en ekspanderet blastocyst? Udvidet Blastocyst , hvori hulrummet er fuldt dannet, indeholder embryonet 100 til 125 celler, men er stadig indeholdt i den fortyndede ZP, og. Udklækket Blastocyst , hvor embryonet er uden for ZP og indeholder op mod 150 celler.

Også spurgt, hvad sker der i blastocyststadiet?

Embryonet når normalt livmoderhulen omkring 5 eller 6 dage efter befrugtning. Embryonet deler sig og formerer sine celler i løbet af 5 til 6 dage for at blive en blastocyst . Embryoer, der overlever til dette scene af udvikling har et højt implantationspotentiale, når de først er overført til livmoderhulen.

Hvor lang tid tager det for en blastocyst at implantere?

Humane blastocyster bør udklækkes fra skallen og begynde at implantere 1-2 dage efter dag 5 IVF-blastocystoverførsel. I en naturlig situation (ikke IVF) skal blastocysten udklækkes og implanteres på samme tid - omkring 6 til 10 dage efter ægløsning.

Anbefalede: