Hvordan får jeg mine EmSAT-score?
Hvordan får jeg mine EmSAT-score?

Video: Hvordan får jeg mine EmSAT-score?

Video: Hvordan får jeg mine EmSAT-score?
Video: HVORDAN VAR MGPjr MED STEMMESKIFTE? 2024, April
Anonim

Dine resultater vil blive opslået på din portal, normalt inden for tre ugers tid. Det eneste måde at få dit resultat er igennem din EmSAT portal, nr resultater vil blive frigivet gennem andre kanaler. hvis du har forespørgsler bedes du sende det til det efter e-mail og giv os 48 timer (kun på hverdage) til at svare dig.

På samme måde spørger folk, hvordan får jeg mine EmSAT-resultater?

Din resultater vil blive lagt på din portal, normalt inden for tre uger. Den eneste måde at få din resultat er gennem din EmSAT portal, nr resultater vil blive frigivet gennem andre kanaler. hvis du har forespørgsler bedes du sende det til følgende e-mail og give os 48 timer (kun på hverdage) til at svare dig.

Man kan også spørge, kan du gentage EmSAT? Genoptagelse af eksamen er tilgængelig for studerende, der ønsker det gør så som planlagt af den nationale og internationale testafdeling. Ja, alle elever i 12. klasse vilje skal ansøge om UAE Standard Language Test EmSAT på engelsk.

Bare så, hvad er en god EmSAT-score?

Minimum GSC generelt gennemsnit på minimum 90 % EmSAT -Engelsk score på 1250 eller tilsvarende.

Hvad er EmSAT ud af?

Det EmSAT er et nationalt system af standardiserede computerbaserede test, baseret på De Forenede Arabiske Emiraters nationale standarder. At sikre, at eleverne er udstyret med den nødvendige viden og færdigheder til effektivt at deltage i det moderne videnbaserede globale samfund.

Anbefalede: