Hvad betyder Ella Ella på græsk?
Hvad betyder Ella Ella på græsk?

Video: Hvad betyder Ella Ella på græsk?

Video: Hvad betyder Ella Ella på græsk?
Video: Family Travel in Japan | Hot Springs! Beautiful Ocean! Nature! 2024, April
Anonim

Yderligere oplysninger: Navnet er taget fra græsk mytologi, som refererer til Ella som datter af Athamas og Nephele. Navnet kan være forbundet med ordet Hellas ( græsk : ?λλάς), som er græsk navn for Grækenland , som oprindeligt var navnet på regionen omkring Dodona. Ella mener "gudinde" på hebraisk.

Folk spørger også, hvad betyder Ella tho på græsk?

” Eksempler på brug af ela . Indsendt af Ourania den 26. september 2013 i Ordforråd. En af de mest almindelige græsk ord er έλα ( ela ). Det er imperativ for verbet έρχοΜαι (erhomai, at komme) og bogstaveligt talt midler kom (i anden ental person): “Έλα!

Udover ovenstående, er Ella et græsk navn? Det navn Ella betyder Ung pige og er af spansk oprindelse. Ella er en navn i sig selv, men kan også være den korte form af Eleanor. Ella kan også være en græsk navn når en variation af Hellas, den græsk navn for Grækenland. på hebraisk, Ella betyder gudinde.

Efterfølgende er spørgsmålet, hvad betyder navnet Ella?

Ella Pigens navnets betydning , oprindelse og popularitet. En kort form af Eleanor og Ellen, betyder "lys." Det kan den også betyde "beautiful fairy woman" på engelsk og "alle" eller "andet" på tysk. Kendte Ellas: sanger Ella Fitzgerald; titelkarakter i bogen Ella Fortryllet; Askepot.

Hvor kommer navnet Ella fra?

England

Anbefalede: