Hvem var guruen i Eat Pray Love?
Hvem var guruen i Eat Pray Love?

Video: Hvem var guruen i Eat Pray Love?

Video: Hvem var guruen i Eat Pray Love?
Video: Learn English with Movies | EAT, PRAY, LOVE 2024, Kan
Anonim

I Spise , Bede , Kærlighed Elizabeth Gilbert detaljerede sine livsændrende oplevelser med en unavngiven guru ved et uspecificeret ashram. Siden da er det blevet rapporteret guru var Gurumayi Chidvilasananda, som ikke er fremmed for skandale (gå videre og Google, hvis du vil have alle detaljerne).

Hvilken ashram var tilsvarende i Eat Pray Love?

Spise , Bede , Kærlighed og Indien Den blev filmet på Hari Mandir Ashram i Pataudi, Haryana, omkring 40 kilometer fra Gurgaon.

Og hvad skete der med gurumayi? Gurumayi er stadig vores leder og kan findes i South Fallsbrg/Shree Muktananda Ashram. Og nogle gange hos Gurudev Siddha Peeth i Ganesheshpuri, Mahararstra, Indien. Ikke at gemme sig, ikke stjæle nogen penge, som sin bror, men stadig give tusinder oplysning!

Ved også, hvor i Italien går hun hen i Eat Pray Love?

Spis Bed Elsk Steder i Rom. Martha Bakerjian er en italiensk rejse ekspert, der bruger sit hjem i det nordlige Toscana som base for sine dybdegående udforskninger af landet. Spis Bed Elsk , filmen baseret på bogen af Elizabeth Gilbert har scener sat i Rom og Napoli, Italien.

Er Elizabeth Gilbert hindu?

Forfatter Spis, Bed, Elsk Elizabeth Gilbert voksede op på en juletræsfarm i Litchfield, Connecticut, men hun konverterede til hinduisme da hun tog på rejsen, der inspirerede hende til at skrive sin bestsellerbog.

Anbefalede: