Giver Saturn rigdom?
Giver Saturn rigdom?

Video: Giver Saturn rigdom?

Video: Giver Saturn rigdom?
Video: RINGS OF SATURN - GIDIM *OFFICIAL FULL LENGTH ALBUM STREAM 2019* 2024, Kan
Anonim

Saturn er IKKE planeten til rigdom . Tag horoskoperne fra de rigeste og fattigste mænd rundt om i verden, en af de ting, som selv en nybegynder astrolog vil komme til at konkludere er, at Saturn har intet forhold til rigdom medmindre det tilfældigvis er tilknyttet 2. hus. Hver planet gør ikke give rigdom.

På samme måde kan man spørge, hvilken Graha er ansvarlig for rigdommen?

I astrologi har hver af de ni planeter sin egen betydning, hver planet styrer forskellige komponenter i vores liv. Rahu giver pludselige og enorme penge også Berømmelse. Kviksølv anses for at være ejer og beskytter af varer og handlende.

Derudover, hvad er Saturns rolle i astrologien? Saturn i 6. hus giver lykke og mod til at sejre over fjender. Det giver velstand, popularitet og succes i forretningsbestræbelser, hvis det placeres i 11. hus. Saturn er en gammel planet, så dets transit gennem 1. hus kan få dig til at føle dig træt og sårbar over for sundhedsfarer.

Efterfølgende er spørgsmålet, hvilket hus i astrologi er for penge?

Hoved Huse for Wealth Prospect in Astrologi Sekundet Hus i en Horoskop er Knownas Dhana Bhava, og det indikerer Penge ellerRigdom.

Hvilket hus er Saturn god i?

Saturn i den 8 hus gør godt fordi han er den 8.s karaka hus og 12 hus , dette hvorfor Saturn er i stand til at håndtere mørkekræfterne og mørket i den 8 hus.

Anbefalede: