Hvad er ordene fra Shahada?
Hvad er ordene fra Shahada?

Video: Hvad er ordene fra Shahada?

Video: Hvad er ordene fra Shahada?
Video: Shahada Step By Step Lesson (How To Covert To Islam) 2024, Kan
Anonim

"Der er ingen Gud men Allah, og Muhammed er hans sendebud." Dette er det grundlæggende udsagn om den islamiske tro: enhver, der ikke kan recitere dette helhjertet, er ikke muslim. Når en muslim reciterer dette, proklamerer de: At Allah er den eneste Gud , og at Muhammed er hans profet.

Udover dette, hvad er Shahadahs ord på engelsk?

Shahada . lyd (hjælp·info)) er Islams første søjle (underkastelse). Der står: "Laa Elaaha Ellaa Allah" (Ingen gud undtagen Gud). "Der er ingen anden gud end Gud, og Muhammed er Guds sendebud." Den anden del af denne udtalelse findes ikke i Koranen.

For det andet, hvordan udføres Shahada? Det Shahadah er reciteret i adhan eller kaldet til bøn og af alle muslimer udfører den daglige rituelle bøn eller Salat. Det hviskes ind i øret på en nyfødt muslimsk baby og reciteres ved en aqiqah-ceremoni.

For det andet, hvad betyder Shahada?

På engelsk oversættelse -"Der er ingen gud end Gud. Muhammed er Guds sendebud." - den første forekomst med små bogstaver af "gud" eller "guddom" er -en oversættelse af det arabiske ord ilah, mens den anden og tredje forekomst af "Gud" med store bogstaver er oversættelser af det arabiske ord Allah, der betyder "Guden".

Hvor ofte reciteres Shahada?

Det må være reciteret af enhver muslim mindst én gang i livet, højt, korrekt og målrettet, med en fuld forståelse af dens betydning og med hjertets samtykke.

Anbefalede: