Er 9. klasse mellemskole?
Er 9. klasse mellemskole?

Video: Er 9. klasse mellemskole?

Video: Er 9. klasse mellemskole?
Video: ЭР 9 учебный фильм 2024, Kan
Anonim

Niende klasse , førsteårsår, eller karakter 9 er det niende efter børnehave år af skole uddannelse i nogle skole systemer. Niende klasse er ofte den første skole år af Gymnasium i USA, eller det sidste år af midten /junior Gymnasium . I USA kaldes det ofte Freshmanyear.

Her, hvilke fag tager 9. klasser?

9. klasses læseplan

Emner Klasser
Matematik Algebra 1 eller Geometri eller Algebra 2
Videnskab Biologi eller geovidenskab
Sociale Studier amerikansk historie
Almindeligt valgfag Fine Arts/Music Technology/Computer Science/Physical Education

Efterfølgende er spørgsmålet, hvilken alder er mellemskolen? Elementære skole er børnehave til og med 5. klasse ( aldre 5-10), mellemskole er klasse 6-8( aldre 11-13) og høj skole er klassetrin 9-12( aldre 14-18).

På samme måde bliver det spurgt, er 10. klasse mellemskole?

Det tiende klasse er tiende skole år. karakter 10 er en del af Gymnasium , og i de fleste dele af USA er det andet år af Gymnasium , med 11. og derefter 12. følgende. I den amerikanske matematik, tiende klasses elever der normalt undervises i geometri.

Ser gymnasierne på dit år i 9. klasse?

Højskoler nøje vurdere freshman årgange og aktiviteter, men ikke på de måder, du måske tror. Sådan gør du det gør niende klasse sag: Freshman år er grundlaget for resten af din barnets gymnasiekarriere. Hvis de tager æresfysik i starten af gymnasiet, kan de tilmelde sig AP fysik senior år.

Anbefalede: