Kan du bytte en sortlistet iPhone til Apple?
Kan du bytte en sortlistet iPhone til Apple?

Video: Kan du bytte en sortlistet iPhone til Apple?

Video: Kan du bytte en sortlistet iPhone til Apple?
Video: Apple презентация 15.09 вместе с Wylsacom, но без iPhone 12 (ЗАПИСЬ) 2024, April
Anonim

Hvis det er sortlistet , det var sortlistet Af en grund. Sandsynligvis er det en stjålet telefon, sono Æble vil ikke tage stjålne enheder og give du butikskredit for det. Du kunne aflever det hos dem til genbrug sandsynligvis, eller aflever det på et hvilket som helst elektronikgenbrugscenter - det er alt, hvad den enhed er god til nu - genbrug den.

Vil Apple følgelig tage en sortlistet telefon?

Det tror du måske Æble har magt til sortliste en iPhone, men det er faktisk kun de trådløse udbydere, der er ansvarlige for sortliste en enhed. Æble kan ikke ændre status for en sortlistet iPhone, faktisk har de en håndfri politik for enhver enhed, der kan være blevet stjålet.

Ligeledes, er der overhovedet at låse en sortlistet telefon op? Det eneste måde, du kan omgå en sortliste eller låse op for en sortlistet telefon er gennem tredjepart oplåsning Selskab. An oplåsning virksomheden kan også kun så meget.

Kan jeg på samme måde sælge en sortlistet iPhone?

Hvis du har en AT&T iPhone det er allerede officielt låst op, men sortlistet , dig kan sælge det af til dem. Dog AT&T, T-Mobile eller Sprint iPhone 6/6+ altså sortlistet dåse stadig være låst op.

Kan en iPhone være u-sortlistet?

Så nej, du sandsynligvis kan 't. Medmindre du er den oprindelige ejer af denne telefon, er den sandsynligvis blevet sortlistet, fordi den blev rapporteret som tabt eller stjålet. Han kan spørge, men han vil sandsynligvis ikke være i stand til at få telefonen ikke-sortlistet . Det er næsten altid en mistet eller stjålet telefon.

Anbefalede: