Hvad er en bestået karakter på LSU?
Hvad er en bestået karakter på LSU?

Video: Hvad er en bestået karakter på LSU?

Video: Hvad er en bestået karakter på LSU?
Video: Trevor Lawrence Had a Passing Mechanic Breakdown vs LSU | National Championship 2019-2020 Analysis 2024, Kan
Anonim

Passere /Ikke (P/F) Karakterer

(1) A karakter af F er defineret som ækvivalent med bogstavet karakter på D+ eller derunder for kurser taget for bachelor-merit. (2) A karakter af F er defineret som ækvivalent med bogstavet karakter på C+ eller lavere for kurser, der tages for graduate credit.

Er 70 procent desuden en bestået karakter?

A - er den højeste karakter du kan modtage på en opgave, og det er mellem 90% og 100% C - dette er en karakter der hviler lige i midten. C er et sted imellem 70 % og 79 % D - dette er stadig en bestået karakter , og det er mellem 59 % og 69 %

Ligeledes, hvad er den gennemsnitlige GPA for LSU? Det gennemsnitlig GPA på LSU er 3,43. Dette gør LSU Moderat konkurrencedygtig for GPA'er. Med en GPA af 3,43, LSU kræver, at du er i nærheden gennemsnit i din gymnasieklasse. Du skal bruge en blanding af A'er og B'er og meget få C'er.

Hvad sker der her, hvis du fejler en klasse på LSU?

Hvis en elev modtager en fejler karakter hvornår gentage a Rute hvor der tidligere er opnået en bestået karakter, mister den studerende den tidligere optjente merit for Rute . Alle tilfælde af gentagne kurser er inkluderet i GPA-beregninger; dog kan der kun gives merit for den sidste gentagelse.

Hvad er en plus minus karakterskala?

Mens professorer styrer, hvor hver plus eller minus cut off begynder, en typisk karakterskala , den jeg vil bruge gennem denne artikel, følger dette mønster: A = 100-93, A- = 92,9-90, B+ = 89,9-87, B = 86,9-83 og så videre.

Anbefalede: