Er pack'n plays sikkert at sove?
Er pack'n plays sikkert at sove?

Video: Er pack'n plays sikkert at sove?

Video: Er pack'n plays sikkert at sove?
Video: НЕ ВЗДУМАЙ снимать аккумулятор с машины. Делай это ПРАВИЛЬНО ! 2024, April
Anonim

Børnelæger overvejer generelt Spil yards, såsom Graco Pack 'n Play , a sikker hver nat søvn miljø for babyer. Børnelæger siger, at babyer har det godt sover på en fast overflade (indtil de udvikler en præference for en blødere overflade - så undgå at introducere det).

Kan du i denne forbindelse bruge Pack N Play som krybbe?

Mest Pakke ' n Skuespil have en bassinet fastgørelse i toppen, så det kan bruges som sovekabine fra de tidligste dage. Med bassinet , barnet er højere oppe, så de er nemmere at nå. Når din baby vokser, du kan bruge den nederste del af Pakke ' n Spil som en rejse krybbe.

På samme måde, hvilken alder kan baby sove i pack n play? Babyer kan sikkert søvn i Pakke ' n Spil ® op til 30 lbs og 35 ; godt et år alder . tage på farten når som helst. Hvornår plads er et problem Pakke ' n Spil ® tjener to formål; det kan blive brugt hvornår det baby er sover , eller som kravlegård til det første leveår.

Ligeledes spørger folk, kan baby sove i kravlegård om natten?

Sæt altid en baby under 12 måneder til søvn på ryggen i en kravlegård uden blødt sengetøj – som dyner, puder, pudelignende legetøj eller fåreskind. Det her kan reducere risikoen for SIDS og hjælpe med at forhindre kvælning. Indstil kravlegård omhyggeligt, før du putter et barn i det. Tilføj ikke yderligere madrasser kravlegårde.

Hvad er vægtgrænsen for en pakke og leg?

Maksimal vægt /højde kapacitet : Bassin: 15 lbs. Playard : 35-tommer.

Anbefalede: