Hvad er der inde i en stupa?
Hvad er der inde i en stupa?

Video: Hvad er der inde i en stupa?

Video: Hvad er der inde i en stupa?
Video: The Stupa 2024, Kan
Anonim

Det stupa . På det enkleste, a stupa er en jordgravhøj beklædt med sten. I buddhismen, den tidligste stupaer indeholdt dele af Buddhas aske, og som et resultat heraf stupa begyndte at blive forbundet med Buddhas krop.

Efterfølgende kan man også spørge, kan man komme ind i en stupa?

Nu dette vilje lyder sjovt, men du kan faktisk ikke gå ind det stupa . Andaen er ikke hul - der er ingen døråbning, der fører ind. Det er en solid jordhøj og indeholder relikvier fra Buddha, Siddhartha Gautama. I bund og grund, du gå gennem en torana og du har ind det stupa.

Desuden, hvad er stupa-svar? Stupaer er buddhistiske monumenter, der er lavet med hensyn til specifikke aspekter af oplysning. Det er rigtigt, at de er færdige ved at fylde dem med genstande indviet af en berømt lama. De er beregnet til at afgrænse hellige rum og er fokus for visse former for meditation, sådanne perambulationer.

Også spurgt, hvad der er inde i den store stupa i Sanchi?

Fantastisk Stupa . Fantastisk Stupa , den mest bemærkelsesværdige af strukturerne på det historiske sted Sanchi i staten Madhya Pradesh, Indien. Den centrale struktur består af en halvkugleformet kuppel (anda) på en base med et relikviekammer dybt inde. Kuppelen symboliserer blandt andet himlens kuppel, der omslutter jorden.

Hvor ligger stupaen?

Madhya Pradesh

Anbefalede: