Hvad skete der efter den franske revolution?
Hvad skete der efter den franske revolution?

Video: Hvad skete der efter den franske revolution?

Video: Hvad skete der efter den franske revolution?
Video: DEN FRANSKE REVOLUTION 2024, April
Anonim

Bourbon-restaureringen var perioden med fransk historie følge Napoleons fald i 1814 indtil juli Revolution af 1830. Kong Ludvig XVI af huset Bourbon var blevet væltet og henrettet under fransk revolution (1789–1799), som igen blev fulgt af Napoleon som hersker over Frankrig.

Ved du også, hvad der ændrede sig efter den franske revolution?

Det fransk revolution fuldstændig ændret den sociale og politiske struktur af Frankrig . Det satte en stopper for fransk monarki, feudalisme og tog den politiske magt fra den katolske kirke. Selvom revolution endte med Napoleons opståen, idéerne og reformerne døde ikke.

Efterfølgende er spørgsmålet, hvem der regerede efter den franske revolution? Ludvig XVI

Hvad var resultatet af den franske revolution?

Det fransk revolution var en revolution i Frankrig fra 1789 til 1799. Den resultatet af den franske revolution var enden på monarkiet. Kong Ludvig XVI blev henrettet i 1793. Den revolution sluttede, da Napoleon Bonaparte tog magten i november 1799.

Hvad skete der efter Napoleonskrigene?

De startede efter den franske revolution sluttede og Napoleon Bonaparte blev magtfuld i Frankrig i november 1799. Krig begyndte mellem Storbritannien og Frankrig i 1803. Dette skete da Amiens-traktaten sluttede i 1802. Den Napoleonskrigene sluttede med den anden Paris-traktat den 20. november 1815.

Anbefalede: