Hvor meget koster en au pair barnepige?
Hvor meget koster en au pair barnepige?

Video: Hvor meget koster en au pair barnepige?

Video: Hvor meget koster en au pair barnepige?
Video: How Much Does an Au Pair Cost? | AuPair.com 2024, April
Anonim

Mike Liberty, - en talsmand for Au Pair i Amerika siger, at "The gennemsnit ugentlig koste af en barnepige er cirka 750 $ (afhængigt af landets område og antallet af børn i familien) versus en gennemsnit ugentlig koste på cirka $356 for en au pair (uanset placering eller antal børn)." In

Derfor, er en au pair billigere end en barnepige?

Faktisk vores barnepiger er faktisk billigere end ansættelse af en au pair seneste et års anbringelse. Vores barnepiger start omkring $400/uge. Hvis du tager vores bureauservicegebyr i gennemsnit over året og de typiske rejseomkostninger, ser du på $476 om ugen for alt! Ingen skjulte gebyrer og ingen ekstra omkostninger overhovedet.

Man kan også spørge, hvad er forskellen på en au pair og en barnepige? An Au Pair defineres som en ung ( mellem i alderen 18-30), som tager til udlandet for at bo hos en indfødt familie og lære (eller perfektionere) et sprog i bytte for børnepasning. I mellemtiden, a barnepige deltager ikke i nogen kulturudveksling og får løn som i ethvert andet job.

Ved også, hvor meget er en au pair om måneden?

Hvordan Meget en Au Pair omkostninger . All-in koste af en au pair gennemsnit ud til omkring $18.500. Som jeg nævnte, en au pair ugentlig stipendium på $195,75 er fastsat af det amerikanske udenrigsministerium. Du betaler det direkte til hende, og hun er ansvarlig for at betale skat af det beløb.

Hvor meget skal jeg betale min barnepige?

Gennemsnitlig Nanny Pay Priser Det national gennemsnit timepris for en barnepige er $19,14 i timen. Det national gennemsnit brutto ugeløn for fuldtids live-out barnepiger er $766. Det national gennemsnit brutto ugeløn for fuldtidsboende barnepiger er $670.

Anbefalede: