Skal jeg tage AP Macroeconomics?
Skal jeg tage AP Macroeconomics?

Video: Skal jeg tage AP Macroeconomics?

Video: Skal jeg tage AP Macroeconomics?
Video: Limitations of GDP- Macro Topic 2.2 2024, Kan
Anonim

At studere teorien om Makroøkonomi er meget nemmere end faktisk at implementere disse teorier i praksis. Disse teorier er nemme at forstå og har faktiske fordele i det lange løb. Du bør overveje tager det AP Makro eksamen ikke kun for universitetskredit, men også den ekstra fordel ved personlig viden.

Desuden, er AP Macroeconomics hårdt i gymnasiet?

2018 AP Makroøkonomi score: 5: 18,2%; 4: 22,5%; 3: 16,7%; 2: 17,3%; 1: 25,3” (Pakker). Den procentdel er ekstrem høj til en AP eksamen, hvilket betyder, at selve testen ikke er for svært . Du behøver kun omkring 60-70 procent på testen for at modtage en 5.

For det andet, hvad er den sværeste AP-klasse? USAs historie, biologi, engelsk litteratur, Calculus BC, Fysik C og Kemi er ofte navngivet som hårdeste AP klasser og tests. Disse klasser har store læseplaner, hårde tests og konceptuelt svært materiale.

Ved også, skal jeg tage AP mikroøkonomi eller makroøkonomi først?

Du kan starte din økonomi karriere med enten Principper for Mikroøkonomi eller principper for Makroøkonomi . Der er måske en lille fordel ved tager Principper for Mikroøkonomi først , da du får en solid forankring i udbuds- og efterspørgselsanalyse.

Er AP Gov eller AP Econ nemmere?

AP Gov er mere som din traditionelle samfundsfagstime. På trods af at det er et samfundsfag, AP Makroøkonomi ligner mere en naturfags- eller matematiktime i praksis. Meget af det er anvendelse af økonomi modeller gennem udbuds- og efterspørgselsgrafer. Der er meget få ordforrådsord at huske, kun begreber.

Anbefalede: