Er toilettanke udskiftelige?
Er toilettanke udskiftelige?

Video: Er toilettanke udskiftelige?

Video: Er toilettanke udskiftelige?
Video: Койота детали и оживление 676-го фрезера. 2024, Kan
Anonim

Mens der er et par modeller, der kan udskiftningstanke og skåle, er de fleste konfigureret til at fungere optimalt som et sæt som angivet i vores produktudstilling. Faktisk, hvis du laver din egen blanding og matching toilet kan slet ikke skylle! Gravity Fed og Pressure Assisted tanke og skåle kan ikke blandes.

Ligeledes er toilettanke universelle?

Tyngdekraft toiletter er din bedste chance for at kunne erstatte en toilet tank med en universel passe. Årsagen er, at den er blevet en industristandard, så de fleste, hvis ikke alle, de indre stykker, du har i øjeblikket, vil passe ind i den nye tank uden problemer.

Er alle toiletter også udskiftelige? Mest toiletter er udskiftelig med hinanden og kan nemt udskiftes som et gør-det-selv-projekt eller som en del af et badeværelsesrenoveringsprojekt eller som et selvstændigt boligforbedringsprojekt.

Udover dette, kan du sætte en hvilken som helst toilettank på et toilet?

Udskiftning af en toilet tank er en opgave de fleste boligejere kan gøre uden at ringe til blikkenslageren. Fordi tanke og skåle kan sælges separat, du kan ofte købe bare tank . Imidlertid, det er vigtigt at matche toilet producent og model for at sikre korrekt installation og funktion af toilet hvornår du er færdig.

Hvorfor lækker min toilettank, når jeg skyller?

Hvis vand utætheder imellem toilet tank og skål når som helst du Flush din toilet , du skal bruge en ny tank til skålpakning. Til reparation det lækker du skal udskifte pakningen skal du afbryde vandledningen til toilet og fjern tank fra skålen ved at fjerne de to messingbolte, der holder tank og skål sammen.

Anbefalede: