Er det OK at stalke nogen på Facebook?
Er det OK at stalke nogen på Facebook?

Video: Er det OK at stalke nogen på Facebook?

Video: Er det OK at stalke nogen på Facebook?
Video: Family Travel in Japan | Hot Springs! Beautiful Ocean! Nature! 2024, Kan
Anonim

Mange mennesker mener, at de ikke kan gøre noget for at beskytte deres privatliv online, men det er ikke sandt. Der er faktisk simple Absolut. Facebook har denne fantastiske funktion kaldet "hvem er stalking du". Grundlæggende tjekker det, hvem der er stalking dig og foreslår dig at være venner med dem.

På samme måde bliver det spurgt, om nogen kan fortælle, om du stalker dem på Facebook?

Ingen, Facebook lader ikke mennesker spore, hvem der ser deres profil. Tredjeparts apps også kan ikke give denne funktionalitet. hvis du støder på en app, der hævder at tilbyde denne evne, bedes du rapportere appen.

Ydermere, kan du komme i problemer for at se på nogens Facebook? Lige ser på nogens side er ikke nok til at berettige en kriminel sigtelse. Men truende nogen eller sende dem dusinvis af e-mails vilje . Mængden af uberettiget kontakt er et helt andet problem.

På samme måde kan man spørge, er det uhyggeligt at forfølge nogen på Facebook?

Det er ikke kun dårligt for den person, der bliver forfulgt, men det er dårligt for personen stalking . Det bliver en ond cirkel af besættelse for begge parter. For stalkeren er det at ønske sig noget, de ikke kan få. For den person, der bliver forfulgt, er det at ville have deres frihed, privatliv og vide, at de er sikre tilbage.

Hvad hedder det, når man stalker nogen på Facebook?

Krybning refererer til " stalking " nogen på sociale medier, hvilket typisk betyder at tjekke dem ud eller følge med i, hvad der sker i deres liv Facebook , Twitter eller LinkedIn. Det er ikke så uhyggeligt, som det lyder.

Anbefalede: