Laver moderkagen?
Laver moderkagen?

Video: Laver moderkagen?

Video: Laver moderkagen?
Video: Anthon Edwards laver ny sang til Akavet! 2024, Kan
Anonim

Placenta Lyde - Dette er lyd af blodgennemstrømningen, når den bliver mere stabil, og når den strømmer gennem moderkage . Den har et særpræg lyd som vinden blæser gennem træerne.

Kan du også høre moderkagen?

Ved hjælp af et fetoskop er det nogle gange nemt at høre swoosh-lyden af moderkage dvs. mødrene puls leverer blod til moderkage men det kan jeg ikke høre fostrets hjerteslag. Et fetoskop er meget mere følsomt over for nuancerne af fosterhjerte og moderkage og moderens hjerteslag.

Derudover, hvor hurtigt slår en moderkage? Det normale interval for barnets hjerteslag er mellem 110 og 160 beats et minut, selvom dette kan være højere eller lavere uden at det betyder, at barnet er i vanskeligheder. Variationen i barnets hjertefrekvens kan skyldes, at livmoderen trækker sig sammen, hvilket påvirker blodgennemstrømningen til moderkage (efterfødsel).

Desuden, hvor tidligt kan du høre moderkagen med en Doppler?

Nogle kvinder kan måske høre et hjerteslag med et hjem Doppler enhed som tidlig som otte uger inde i graviditeten, mens andre måske ikke høre det indtil nærmere 12 uger.

Kan du mærke moderkagen banke?

Ja din moderkage har en puls , det kan blive afhentet af en Doppler. Det er derfor, når din jordemoder lytter til, hun nogle gange vilje tjek dit håndled puls samtidig bare for at tjekke hun opfanger babyens hjerteslag og ikke din placenta puls hvilket er den samme hastighed som dit hjerte slå.

Anbefalede: