Hvor placerer du Wu Lou i huset?
Hvor placerer du Wu Lou i huset?

Video: Hvor placerer du Wu Lou i huset?

Video: Hvor placerer du Wu Lou i huset?
Video: Feng Shui Wu Lou Meaning, How To Use Wu Lou For Healing Illness Gourd, Pumpkin Wu Lou Placement 2021 2024, Kan
Anonim

Wu Lou Feng Shui placering

Vis det i Tien Yi-positionen eller Health-hjørnet i soveværelset i henhold til dit KUA-nummer for at forbedre individuelt helbredsheld. Du kan også placere en på hver side af din seng for at øge helbredslykken og også fremskynde ens restitution, når han/hun er syg.

På samme måde bliver det spurgt, hvad er en Wu Lou?

EN Wu Lou går også under navnet Calabash eller Gourd på engelsk. Wu Lou betyder også "giveren af liv". EN Wu Lou bruges traditionelt som et Feng Shui-kurobjekt til at neutralisere Flying Star 2 (ansvarlig for sygdomsenergi) og Flying Star 5 (ansvarlig for uheld og ulykke).

For det andet, hvad er en wo Lu? Med Wo Lu : Wo Lu menes at absorbere alle dårlige Chi-energier. En leende buddha holder en Wo Lu bringer velstand og lang levetid.

Med hensyn til dette, hvad er et græskar Wu Lou?

Græskar Wu Lou ( Wu Lu ). Symbolet på sundhed og rigdom. Feng Shui. Græskar Wu Lou , Wu Lu . Symbolet på sundhed og rigdom.

Hvad symboliserer en græskar?

Dermed, græskar i Kina blev brugt som charme til at skræmme onde ånder og sygdomme væk. I andre kinesiske dialekter udtales "hu" fù (?), den velkendte karakter for lykke og held. Derfor betyder kombinationen fulu (?? – fú lù) "lykke og høj social status".

Anbefalede: