Hvad er grundordet for loyalitet?
Hvad er grundordet for loyalitet?

Video: Hvad er grundordet for loyalitet?

Video: Hvad er grundordet for loyalitet?
Video: Who is the Antichrist? 2024, Kan
Anonim

Loyal kommer fra det gamle franske ord loial, som betyder noget som "lovlig", men hvis nogen kun er det loyal til dig, fordi loven kræver, at han er det, det er ikke sandt loyalitet , som skal komme fra hjertet, ikke en kontrakt.

Bare så, hvilken type ord er loyal?

SYNONYMER FOR loyalitet Loyalitet , troskab, troskab indebærer alle en følelse af pligt eller hengiven tilknytning til noget eller nogen. Loyalitet betyder følelser og følelsen af hengivenhed, som man har for sit land, tro, familie, venner osv.

Efterfølgende er spørgsmålet, hvad er loyalitet med enkle ord? Loyalitet er kvaliteten af at forblive fast i dit venskab eller støtte til nogen eller noget. Loyaliteter er følelser af venskab, støtte eller pligt overfor nogen eller noget.

I forhold til dette, hvornår blev ordet loyalitet først brugt?

Loyalitet er først bevist af 1400, da det kaldte "troskab mod sine egne ord eller løfte." I 1530'erne ser vi samtidig adjektivet loyal , det ord havde skiftet, takket være feudalismen, mod "trofast troskab til en suveræn regering."

Hvad er begrebet loyalitet?

Loyalitet , i almindelig brug, er en hengivenhed og trofasthed over for en nation, sag, filosofi, land, gruppe eller person. Filosoffer er uenige om, hvad der kan være genstand for loyalitet , som nogle hævder loyalitet er strengt interpersonel og kun et andet menneske kan være genstand for loyalitet.

Anbefalede: