Hvordan ser en cantaloupe ud, når den vokser?
Hvordan ser en cantaloupe ud, når den vokser?

Video: Hvordan ser en cantaloupe ud, når den vokser?

Video: Hvordan ser en cantaloupe ud, når den vokser?
Video: Брене Браун: Слушая стыд 2024, Kan
Anonim

Frugtens form varierer, den kan være rund eller oval, sværen er grøn, gul, orange eller hvid, og den kan være glat, ru eller stribet. Når kødet er modent, er det blødt, vandet og grønt og hvidt eller orange i farven.

Ved også, hvor lang tid det tager for en cantaloupe at vokse?

90 dage

Og hvordan ved du, hvornår cantaloupe er færdig med at vokse? skal plukkes, når de er helt modne, skiftende fra grøn til en gyldenbrun eller gulliggrå farve mellem nettet. EN moden melon vil også udvise en sød og behagelig aroma. En vej at fortælle om en melon er forbi moden er ved at se på sværen, som vil fremstå ret gul og blød.

For det andet, hvordan ser en cantaloupe plante ud?

Cantaloupe plante bladene er medium til mørkegrønne i farven, med lysere grønne undersider. Oversiden er mildt blank, men grov og sandpapiragtig i konsistensen. Hvert blad generelt ligner et abstrakt hjerte, men varierer i at have let bølgede kanter eller lavvandede lapper.

Hvordan ser en rigtig cantaloupe ud?

Da begge typer af melon er en række af moskusmeloner, deres ernæringsmæssige indhold og sundhedsmæssige fordele er ens. Dog huden af den nordamerikanske melon har et net- synes godt om udseende og en mere subtil, mindre tydelig smag. I mellemtiden den europæiske melon har lysegrøn hud og sødere kød.

Anbefalede: