Indholdsfortegnelse:

Kan du slette eksamener på Rosh review?
Kan du slette eksamener på Rosh review?

Video: Kan du slette eksamener på Rosh review?

Video: Kan du slette eksamener på Rosh review?
Video: НОВЫЕ АРОМАТЫ | ПОКУПКИ ПАРФЮМЕРИИ C RANDEWOO 2024, Kan
Anonim

På nuværende tidspunkt vi ikke har evnen til slette en eksamen . Imidlertid, du kan gentag altid en eksamen ved at gå til Eksamen Historie → Gentag. Hvis en slettefunktion er vigtig for du , så lad os det vide her.

Folk spørger også, hvor mange spørgsmål er der i en Rosh-anmeldelse?

Sådan gør du krav på din kredit og får dit certifikat: Den Rosh anmeldelse Selvvurderingsmodul er i gang Spørgsmål Bankformat. Der er i alt 400 spørgsmål som du skal fuldføre (bare rolig, du behøver ikke at gøre det hele på én gang). Men du skal score mindst 70% for at få kredit.

Man kan også spørge, hvor præcis er Rosh anmeldelse? I 2013 studerede vi Rosh anmeldelse som et prædiktivt instrument til ABEM ConCert™ eksamen. Vores resultater viste, at vores model var 98,8 % nøjagtig ved at forudsige, at en bruger ville bestå deres bestyrelseseksamen. Den gennemsnitlige forskel mellem Rosh Review's forudsagt score og brugerens faktiske score var 2,5 point (95 % CI 1,4-3,6).

hvordan nulstiller jeg min Rosh-anmeldelse?

For at nulstille din konto og rydde dine fremskridtsdata, så du kan starte forfra med spørgsmålsbanken, skal du blot følge disse trin:

  1. Klik på "Kontoindstillinger" i højre side af navigationslinjen.
  2. Rul ned og klik på "Nulstil konto".

Hvor meget koster Rosh anmeldelse?

Rosh Review er premiumproduktet i rummet. Langt flere spørgsmål (flere end jeg gjorde mellem alle tre databaser på tre måneder) og smukke forklaringer. Men de opkræver også ligesom det, til $449 for tre måneder plus yderligere $100 for CME.

Anbefalede: