Indholdsfortegnelse:

Hvad dækker den matematiske TSI?
Hvad dækker den matematiske TSI?

Video: Hvad dækker den matematiske TSI?

Video: Hvad dækker den matematiske TSI?
Video: Ny studerende på Matematik, SDU Odense 2024, Kan
Anonim

TSI Information

Det TSI prøve dækker matematik , læse- og skrivetestområder. Formålet med TSI eksamen er at vurdere din parathed til kursusarbejde på college-niveau. Dine scores på TSI vil påvirke de kurser, du vil blive placeret i, samt identificere, om der er behov for faglige interventioner.

Når du tager dette i betragtning, hvad skal du bruge for at bestå den matematiske TSI?

TSI og godkendte vurderingsresultater

  1. Læsning: score på 351.
  2. Skrivning: score på 340 og 4+ på essay eller en score på mindre end 340, og et ABE diagnostisk niveau på mindst 4 og en essayscore på mindst 5.
  3. Matematik: score på 350.

For det andet, hvor mange spørgsmål kan du gå glip af om matematik-TSI'en? Du vil skal have en score på 351 for at bestå, hvilket igen betyder det du kan sikkert gå glip af mellem 1-3 spørgsmål . Det TSI matematik tests du om Algebra I og II, Geometri og nogle Statistik, kun sandsynlighed og mål for central tendens.

I denne forbindelse, hvilken slags matematik står der på TSI'en?

Disse TSI matematik spørgsmål er designet til at ligne dem, der findes på Texas Success Initiative Assessment. De fire primære emner i denne test er: (1) Elementær algebra og funktioner (2) Mellem algebra og funktioner (3) Geometri og måling (4) Dataanalyse, statistik og sandsynlighed.

Kan du bruge lommeregner på TSI?

Hele testen vilje tages digitalt. Det er også værd at bemærke du kan ikke medbringe en lommeregner med du for at få hjælp til matematikafsnittet i TSI . Du vil være i stand til brug -en lommeregner kun for meget specifikke spørgsmål til eksamen.

Anbefalede: