Hvor mange spørgsmål kan du tage forkert på Nbcot-eksamenen?
Hvor mange spørgsmål kan du tage forkert på Nbcot-eksamenen?

Video: Hvor mange spørgsmål kan du tage forkert på Nbcot-eksamenen?

Video: Hvor mange spørgsmål kan du tage forkert på Nbcot-eksamenen?
Video: How to read and answer every NBCOT question 2024, April
Anonim

Der er kun 170 spørgsmål på den prøve . Kun 30 (ikke 60) spørgsmål er ikke scoret af de 170 spørgsmål . De er forudbestemt "for- prøve " spørgsmål at se hvordan mange mennesker få de har ret/ forkert så de kan muligvis bruges i fremtidige tests.

I forhold til dette, hvor mange procent skal du bruge for at bestå Nbcot-eksamenen?

Din samlede præstation på NBCOT ® OTR® undersøgelse er baseret på det samlede antal multiple choice og kliniske simuleringselementer du svaret rigtigt. Din samlede præstation rapporteres på en standardiseret skala fra 300 til 600. Til passere det eksamen , Din score skal lig med eller overstiger passerer score på 450.

Ligeledes, hvor længe skal du studere til Nbcot? Det anbefales, at eleverne læser 4-8 timer om dagen, 6 dage en uge i mindst 6 til 8 uger for at kunne behandle og forstå testens materiale korrekt. Studerende kan også begå den fejl at overstudere og brænde sig selv ud. At studere mere end 8 timer om dagen er ikke holdbart eller anbefalet.

På samme måde kan man spørge, er Nbcot-eksamenen svær?

Det NBCOT ® eksamen rammer frygt i ergoterapeutstuderendes hjerter overalt og med god grund. Det eksamen har udviklet et velfortjent ry for at være ekstremt hårdt at bestå.

Hvad er beståelsesprocenten for Nbcot-eksamenen?

COTA-certificeringsaktiviteter

År Antal eksamenskandidater* Beståelsesprocent
2016 7, 311 64%
2017 7, 526 63%
2018 7, 143 62%

Anbefalede: