Hvad kan børneservice gøre?
Hvad kan børneservice gøre?

Video: Hvad kan børneservice gøre?

Video: Hvad kan børneservice gøre?
Video: Du Kan Gøre Hvad Du Vil 2024, Kan
Anonim

Barn Beskyttende Tjenester (CPS) fremmer sikkerheden og trivslen for børn gennem indgreb i indberettet barn misbrugssager. Målet med CPS er at beholde børn i deres hjem, når det anses for sikkert, og for at give dem et sikkert miljø, når de er fast besluttet på at være i fare.

Simpelthen, hvad kan CPS tage dit barn til?

Begrundelse for CPS at fjerne Børn fra deres hjem CPS kan med det samme tage børn fra deres familier uden - en retskendelse kun hvis: Der er - en nuværende og umiddelbare trussel af fysisk eller seksuelt misbrug. Forlader børnene i det hjemmet er ikke sikkert eller bedst for børnenes velfærd.

Ligeledes, hvilke tjenester tilbyder CPS? Familiebaseret sikkerhed Tjenester CPS bruger i hjemmet tjenester at hjælpe familier med at bevare et stabilt og trygt hjem og for at mindske risikoen for fremtidig misbrug eller omsorgssvigt. FBSS tjenester omfatte familierådgivning, kriseindsats, forældrekurser, misbrugsbehandling, voldsindsats i hjemmet og dagtilbud.

Hvad søger børnetjenester derfor efter?

CPS eller Barn Beskyttende Tjenester er et statsligt organ i USA, der hovedsageligt beskæftiger sig med sager om barn misbrug og omsorgssvigt. De er statslige instanser, hvor arbejderne arbejder for trivsel og sikkerhed børn ved at gribe ind i de anmeldte tilfælde af barn misbrug.

Hvorfor ville socialforvaltningen tage et barn væk?

Mest børn bliver ikke fjernet fra deres hjem, når en barn beskyttelsesansøgning indgives til en domstol. Men i nogle tilfælde, social arbejdere vil tage et barn fra hjemmet, hvis en barn er i fare, bliver alvorligt misbrugt, skadet eller forsømt, eller er i alvorlig risiko for at blive misbrugt, skadet eller forsømt.

Anbefalede: