Hvad betyder et swingende forhold?
Hvad betyder et swingende forhold?

Video: Hvad betyder et swingende forhold?

Video: Hvad betyder et swingende forhold?
Video: Psykisk Vold | Sensitivitet som overlevelsesstrategi | Psykolog Signe M. Hegestand Ekspert. 2024, Kan
Anonim

Gynger og Åbn Relationer - Kort sagt

Som en opsummering: Gynger er en form for seksuel forhold hvor partnere/par indgår i seksuelle møder med andre partnere/par. Åben relationer dog er seksuel relationer hvor partnerne er involveret er fri til at have sex med hvem som helst.

På samme måde kan man spørge, hvad der svinger i et forhold?

Swingere er par eller singler, der vælger at have anopen forhold , at tillade deres partnere at have sex med andre mennesker, selvfølgelig med deres tilladelse. I den svingende verden laver par deres egne regler omkring, hvad de har brug for indeni relationer og ægteskaber og løfte om at overholde de fastsatte grænser.

hvad er forskellen mellem et åbent forhold og swinging? Gynger . Gynger er en form for åbent forhold hvor partnerne i en engageret forhold deltage i seksuelle aktiviteter med andre på samme tid. Swingere kan betragte praksis som en rekreativ eller social aktivitet, der tilføjer variation eller spænding til deres ellers konventionelle sexliv eller for nysgerrighed

Heraf, bliver par, der swinger sammen?

Faktisk mange par WHO svinge sammen paradoksalt nok har endnu stærkere seksuelle grænser end par WHO gør ikke. Men at gynge kan også give bagslag. Og for mange par , swinging er på ingen måde en erstatning for sex; det er en forstærkning, og meget anderledes end faktisk elskov med deres partner.

Er et åbent forhold sundt?

Et indblik i pars liv med Åben Ægteskaber Der er sparsomme positive modeller af sund og rask ikke-monogam relationer , og så monogami betragtes generelt ikke som et valg, men et givet. Når et par først forpligter sig til hinanden, forventes og antages seksuel eksklusivitet - for nu og for evigt.

Anbefalede: