Hvor langt er Georgetown Prep?
Hvor langt er Georgetown Prep?

Video: Hvor langt er Georgetown Prep?

Video: Hvor langt er Georgetown Prep?
Video: Georgetown Prep Boarding Program 2024, Kan
Anonim

Georgetown Prep er placeret på en 90-acre campus i North Bethesda, omkring en mil nord for Capital Beltway (I-495). Metrostationen Grosvenor-Strathmore ligger omkring 10 minutters gang fra campus. Georgetown forberedelse ligger omkring en mil nord for Capital Beltway.

Desuden, hvor meget koster det at tage til Georgetown Prep?

Privatskolen omkostninger mellem $37.000 og $60.000 om året og har et optagestudie, en swimmingpool og en ni-hullers golfbane. Georgetown forberedelse er en af de mest elite kostskoler i landet, med en acceptrate på kun 23%.

Ligeledes er Georgetown Prep en jesuiterhøjskole? Rev. James R. Van Dyke, S. J. Georgetown Preparatory School (også kendt som Georgetown Prep ) er en Jesuit kollegium- forberedende skole i North Bethesda, Maryland for drenge i niende til tolvte klasse. Med en årlig undervisning på $56.665 i 2015 er det den 4. dyreste boarding skole i USA.

Også spurgt, er Georgetown Prep en katolsk skole?

Georgetown Forberedende Skole er en katolsk , Jesuiterdag og boarding skole for unge mænd i klasse 9 til 12. Grundlagt i 1789, Georgetown forberedelse er styret af en uafhængig bestyrelse og opererer i Jesu Selskabs regi.

Hvor gammel er Georgetown Prep?

Grundlagt i 1789, Georgetown Preparatory School er USA's ældste katolske kost- og dagskole for unge mænd i klasse 9 til 12, og den eneste jesuittiske kostskole i landet.

Anbefalede: