Hvad er en god score for HSPT?
Hvad er en god score for HSPT?

Video: Hvad er en god score for HSPT?

Video: Hvad er en god score for HSPT?
Video: HSPT Study Guide - HSPT Math Prep 2024, Kan
Anonim

Q: Hvad er en god score på den HSPT ? A: Standard scoringer spænder fra 200-800. Det gennemsnit skaleret score på den HSPT er 500. Den gennemsnitlig score for den kognitive færdighedskvotient er 100.

På samme måde spørger folk, hvad er en god HSPT-råscore?

76. til 99. percentiler betragtes som høje, 24. til 75. percentiler som gennemsnit og 1. til 23. percentiler som lave. 50. percentilen betragtes som et præcist gennemsnit HSPT score . Derfor en god HSPT-score ville være over 75.

For det andet, hvilken score skal du bruge for at bestå HSPT?

HSPT JEG SER
Sprog Grammatik, Tegnsætning Ikke inkluderet
Historie Ikke inkluderet Sidste afsnit 30 minutter
Scoring Hvert korrekt svar er et point værd; den rå score konverteres til en score på en skala fra 200-800 (som på SAT). Hver sektion modtager en stanine (scoret ud af 9)

I betragtning af dette, hvordan scores HSPT?

Det HSPT er en multiple choice-test. Eleven får et point for hvert rigtigt svar, og der er ingen straf for forkerte eller udeladte svar. Denne rå score ” konverteres derefter til en skaleret score fra 200-800.

Er HSPT-testen svær?

Det er hårdt på den måde, mange standardiserede test er hårdt . Det HSPT kræver, at du demonstrerer dine kognitive evner og lærte færdigheder. En måde at forstå det på vanskelighed er at sammenligne det med et andet gymnasieoptag prøve , SSAT.

Anbefalede: