Indholdsfortegnelse:

Hvad er det autistiske spektrum?
Hvad er det autistiske spektrum?

Video: Hvad er det autistiske spektrum?

Video: Hvad er det autistiske spektrum?
Video: Hvad er autisme egentlig? 2024, Kan
Anonim

Autisme spektrum lidelse (ASD) er en neurologisk og udviklingsforstyrrelse, der begynder tidligt i barndommen og varer gennem hele en persons liv. Det påvirker, hvordan en person handler og interagerer med andre, kommunikerer og lærer. Det omfatter det, der plejede at være kendt som Aspergers syndrom og gennemgribende udviklingsforstyrrelser.

Spørgsmålet er også, hvad er de 3 typer autisme?

De tre mest almindelige former for autisme i klassifikationssystemet før 2013 var Autistic Disorder-eller klassisk autisme; Aspergers syndrom ; og Gennemgribende udviklingsforstyrrelse – Ikke andet angivet (PDD-NOS). Disse tre lidelser deler mange af de samme symptomer, men de adskiller sig i deres sværhedsgrad og virkning.

Derudover, hvad vil det sige at være på spektret? På den spektrum ” refererer normalt til det specifikke sæt af adfærds- og udviklingsproblemer og de udfordringer, der er forbundet med autisme spektrum sygdom. En diagnose af ASD midler at dit barns kommunikations-, sociale og legeevner påvirkes på en eller anden måde.

Derudover, hvad er de 5 forskellige typer autisme?

Typer af autisme

  • Aspergers syndrom.
  • Rett syndrom.
  • Childhood Disintegrative Disorder (CDD)
  • Kanners syndrom.
  • Gennemgribende udviklingsforstyrrelse - ikke specificeret på anden måde (PDD-NOS)

Hvad er forskellen mellem autisme og autismespektrumforstyrrelse?

Alt i alt Autisme bruger udtrykket autisme undtagen når man taler om diagnose, hvor udtrykket Autismespektrumforstyrrelse anvendes. Andre almindeligt anvendte udtryk er Autismespektrum , Autismespektrum Tilstand, Aspergers syndrom, "Aspie", højfungerende Autisme , Gennemgående udviklingsmæssig Sygdom ikke andet angivet (PDD-NOS).

Anbefalede: