Kan du tage SAT på fransk?
Kan du tage SAT på fransk?

Video: Kan du tage SAT på fransk?

Video: Kan du tage SAT på fransk?
Video: Исследуем заброшенный особняк в немецком стиле где-то во Франции! 2024, Kan
Anonim

Det anbefales det du tager det fransk test så tæt på slutningen af den mest avancerede fransk klasse det du planlægger at tage , mens de stadig balancerer optagelses- og placeringskrav. Du sandsynligvis ikke gør samt hvis du tager testen efter du har ikke været i en fransk klasse i flere måneder.

I betragtning af dette, kan du tage SAT på et andet sprog?

Laura Rheinauer: Den SAT tilbydes ikke i forskellige sprog . Det tilbydes i udenlandsk lande dog. Hvis du vil tage nogle SAT tester i fremmede sprog , du bliver nødt til tage SAT fagprøver - fransk, tysk, spansk, ja, det er en helt forskellige emne. Så nej, ikke a fremmedsprog.

hvad er der på den franske SAT-fagtest? Det her eksamen er en timelang multiple-choice prøve udelukkende det tests deltagernes viden om fransk sprog, herunder ordforråd, grammatik og læseforståelse, samt lyttefærdigheder, hvis du vælger at tage SAT emnetest i fransk med at lytte.

hvor svært er sat fransk?

Det er ikke særlig svært at score en perfekt i SAT emneprøve til fransk , skal du markere 75 rigtige med 10 uovervågede spørgsmål. Med en råscore på 75 kan du få en 800. Hvis du allerede går på skoleniveau (IB) fransk , vil det være en kagevandring for dig. Få et par øvelsesbøger (Barrons).

Er den koreanske SAT-fagtest svær?

Som nævnt ovenfor, det sværeste Emne Tests er sandsynligvis japanske med at lytte, koreansk med at lytte, kinesisk med at lytte og matematik niveau 2, hvis du ikke er flydende eller ikke udmærker sig på disse områder. Hvis du ikke er sikker på dine sprog- eller matematikfærdigheder, så er disse test ikke noget for dig.

Anbefalede: