Hvordan repræsenterer Ralph egoet?
Hvordan repræsenterer Ralph egoet?

Video: Hvordan repræsenterer Ralph egoet?

Video: Hvordan repræsenterer Ralph egoet?
Video: Hvordan udvikler man sig, hvis man er Senior eller Lead? Interview med Pavel Veinik. Sådan vokser u 2024, April
Anonim

Ralph er en god repræsentation af Ego i Bogen Fluernes Herre, fordi han forsøger at holde de andre drenge på øen fra at blive vilde. Mange af drengene har umiddelbare ønsker om at jage eller forårsage fortræd, men Ralph hjælper med at finde en mellemvej mellem instinkt og virkeligheden i deres situation.

Med hensyn til dette, hvem repræsenterer Egoet i Fluernes Herre?

Ralph som Ego I Fluernes Herre , komponenten af ego er bedst legemliggjort i karakteren Ralph. Ralph er på ingen måde så ond og selvcentreret som Jack, men han er heller ikke så logisk eller empatisk som Piggy og Simon. På mange måder, Ralph repræsenterer hvermand.

Ved også, er Piggy id ego eller superego? Det ego interagerer med både id og superego og sigter mod at behage begge komponenter (Connors). William Goldings Lord of the Flies inkarnerer Freuds psykoanalytiske teori. Golding bruger Jacks karakterer, Piggy , Simon og Ralph for at personificere id , det ego , og superego , henholdsvis.

I betragtning af dette, hvordan repræsenterer Piggy superegoet?

Piggy er det bedste eksempel på superego i Fluernes Herre, på grund af hans konsekvente opmærksomhed på at følge regler. For eksempel, Piggy låser sig fast i konkylien som et symbol på autoritet på øen, når han siger "Jeg har konkylien! Bare du lytter!" (Golding 40).

Hvordan repræsenterer Jack ID'et?

I Fluernes Herre, Jack er repræsentationen af id . Hans trang til magt vises gennem hans bitterhed over for Ralph. Hans maske opfordrer ham til at følge sine ønsker uden klage eller anger. Hvornår Jack antænder øen han gør så på impuls, så han kan komme hurtigere til Ralph.

Anbefalede: