Hvordan kom Mansa Musa til magten?
Hvordan kom Mansa Musa til magten?

Video: Hvordan kom Mansa Musa til magten?

Video: Hvordan kom Mansa Musa til magten?
Video: Mansa Musa, one of the wealthiest people who ever lived - Jessica Smith 2024, Marts
Anonim

Det var en malisk skik for en konge at give afkald på sin trone i tilfælde af, at han skulle på en lang rejse. Hver gang dette skete, trådte kongens efterfølger i hans sted og regerede. Sådan her Mansa Musa kom ind i strøm . Siden Musa var efterfølgeren, endte han med at blive den Mansa (kejser) i stedet for sin onkel.

Simpelthen så, hvorfor var Mansa Musas pilgrimsrejse vigtig?

Svar og forklaring: Mansa Musa var vigtig fordi han var den første muslimske hersker fra Vestafrika, der gjorde en islamisk pilgrimsrejse til Mekka, spred nyheder om Malis

På samme måde, hvornår kom Mansa Musa til magten? Mansa Kanku Musa tog magten i 1312 og arvede et allerede velstående Mali-rige; han ville regere indtil 1337 CE.

Spørgsmålet er også, hvor blev Mansa Musas penge af?

Musa fik sit primært gennem handel med guld og salt, som dengang fandtes i overflod i Vestafrika. Han brugte også penge at styrke landets kulturelle centre, især Timbuktu, som han annekterede i 1324.

Hvordan kom Mansa Musa til magten?

Hans omfattende pilgrimsrejse til den muslimske hellige by Mekka i 1324 introducerede ham til herskere i Mellemøsten og i Europa. Mansa Musa var kyndig på arabisk og blev beskrevet som en muslimsk traditionalist. Han blev den første muslimske hersker i Vestafrika, der foretog den næsten fire tusinde kilometers rejse til Mekka.

Anbefalede: