Er det sikkert at rejse til Elfenbenskysten?
Er det sikkert at rejse til Elfenbenskysten?

Video: Er det sikkert at rejse til Elfenbenskysten?

Video: Er det sikkert at rejse til Elfenbenskysten?
Video: Family Travel in Japan | Hot Springs! Beautiful Ocean! Nature! 2024, Marts
Anonim

Der er høj risiko for voldelig kriminalitet i hele Côte d'Ivoire. Bil- og bus-jacking er almindelige, og checkpoints og vejspærringer kan blive stødt på. Du bør undgå konfrontationer med politi og sikkerhedsstyrker. Bevæbnet røveri er almindeligt, også af virksomheder og restauranter.

Med hensyn til dette, er Elfenbenskysten sikkert for turister?

Generelt sagt, sikkerhed i Elfenbenskysten er ikke på et højt niveau. Der er småkriminalitet, voldskriminalitet, politiske forskelle, og man skal generelt være meget opmærksom på hvornår rejsende til dette land.

Ligeledes er Abidjan sikkert at besøge? Abidjan . Kriminalitetsniveauet (voldskriminalitet, biltyveri, væbnet røveri osv.) er højt. Vær på vagt, især i kvartererne Abobo, Adjamé, Treichville, Yopougon og Attacoubé på grund af et højt niveau af kriminalitet. Undgå at køre om natten i disse kvarterer.

Er Elfenbenskysten i denne forbindelse værd at besøge?

Det ivorianske køkken tager franske traditioner og vestafrikanske teknikker og ingredienser og forvandler dem til et fabelagtigt kulinarisk eventyr. Besøger traditionelle landsbyer og landdistrikter kan være dit hovedmål på en tur til Elfenbenskysten , men antag ikke, at dette kun er en destination på landet; byerne har det godt værd at besøge.

Skal du have et visum for at besøge Elfenbenskysten?

Besøgende til Elfenbenskysten skal opnå en Visum fra en af de ivorianske diplomatiske missioner, medmindre de kommer fra en af de Visum fritagne lande. Alle besøgende skal have et pas gyldigt i 6 måneder.

Anbefalede: