Hvordan staver man Dua på urdu?
Hvordan staver man Dua på urdu?

Video: Hvordan staver man Dua på urdu?

Video: Hvordan staver man Dua på urdu?
Video: БАХШ ПЛОВ Бухарских Евреев 1000 летний РЕЦЕПТ КАК ПРИГОТОВИТЬ 2024, April
Anonim

Der er altid flere betydninger af hvert ord i Urdu , den rigtige betydning af Dua på urdu er ???, og på romersk skriver vi det Dua . De andre betydninger er Dua . Efter engelsk til Urdu oversættelse af Dua , Hvis du har problemer med udtalen, kan du høre lyden af det i onlineordbogen.

Når du holder dette i øjesyn, hvad betyder Dua på urdu?

DUA NAVN BETYDNING I URDU . Dua er et muslimsk pigenavn og det er et arabisk opstået navn med flere betydninger. Dua navn meningen er Tilbedelse, bønfaldet og lykketal forbundet med er 3.

Desuden, hvordan staver du Dua på arabisk? ?????‎ IPA: [duˈ?æː?], flertal: ʾadʿiyah ???????? [?ædˈ?ijæ]), bogstaveligt betyder appel eller "påkaldelse", er en bøn af bøn eller anmodning. Muslimer betragter dette som en dyb tilbedelseshandling. Muhammed siges at have sagt, " Dua er selve essensen af tilbedelse."

På samme måde bliver det spurgt, hvad er meningen med navnet Dua?

Betyder af Dua Dua er en navn for piger, der er direkte nævnt i Koranen mindst 16 gange. Det midler bøn, bøn, et kald til Allah om hans hjælp og omsorg.

Hvad betyder navnet Fatima på urdu?

Betydning af fornavn Fatima i Urdu - Det her navn er for piger. Fatima navn er berømt blandt muslimske forældre pga Fatima var en af profeten Muhammeds (SAW) døtre. Det betyder af navn er "Baby's Nurse". Det er et arabisk sprog navn.

Anbefalede: