Hvad er betydningen af navnet Hafsah?
Hvad er betydningen af navnet Hafsah?

Video: Hvad er betydningen af navnet Hafsah?

Video: Hvad er betydningen af navnet Hafsah?
Video: Hafsa Name Meaning In Urdu Hindi - Hafsa Name K Raaz - Hafsa Name Ki Larkiyan Kesi Hoti Hain? 2024, April
Anonim

muslimsk baby Navne betydning :

Det navn Hafsah er en muslimsk baby Navne baby navn . I Muslim Baby Navne det betydningen af navnet Hafsah er: Profeten Muhammeds hustru.

Ligeledes spørger folk, hvor er navnet Hafsa fra?

Ifølge en bruger fra Indien navn Hafsa er af engelsk oprindelse og betyder "ung løvinde". En bruger fra Italien siger navn Hafsa er af arabisk oprindelse og betyder "Samleren af visdom og rigdom".

Er Hafsa også et mands- eller kvindenavn? ???‎; som meget ofte forveksles med Hafza og Hafiza, men alle tre er forskellige navne) er et arabisk kvinde givet navn . Det er populært navn blandt sunnimuslimer.

Folk spørger også, hvad er meningen med Hafsa på urdu?

HAFSA NAVN BETYDER I URDU . Hafsa er et muslimsk pigenavn, og det er et navn med arabisk oprindelse med flere betydninger . Hafsa navn betyder er Cub, Young Lioness, og lykketallet forbundet med er 3. Du kan også lytte her, hvordan man udtaler Hafsa navn.

Hvordan siger man hafsat på arabisk?

Hafsa udtales som (HU)mble + (F)ire + (SU)mmer. Det er skrevet som ???? i arabisk . Det kan også staves som Hafsah, Hefse, Hefsah på engelsk. Hafs, uden "a"-lyden i slutningen, betyder "løveunge" og er et ikke-koranisk navn for drenge.

Anbefalede: