Hvad er forskellen mellem et kloster og et kloster?
Hvad er forskellen mellem et kloster og et kloster?

Video: Hvad er forskellen mellem et kloster og et kloster?

Video: Hvad er forskellen mellem et kloster og et kloster?
Video: Hvad er forskellen mellem katolikker og ortodokse? Lad os sammenligne! 13+ 2024, April
Anonim

Etymologi og brug

Teknisk set er en " kloster "eller" nonnekloster " er et fællesskab af klostre, hvorimod et "kloster" eller " kloster "er et fællesskab af tugtfolk, og et "kanonik" et almindeligt fællesskab af kanoner. I historisk brug er de ofte udskiftelige, med " kloster " især sandsynligt at blive brugt til et kloster.

Kan nonner tilsvarende bo i et kloster?

Klostre er steder, hvor munke Direkte . Selvom ordet " kloster " bruges nogle gange til et sted, hvor nonner lever , nonner som regel Direkte i et kloster eller nonnekloster. Ordet kloster (fra det syriske ord abba: far) bruges også om en kristen kloster eller kloster. Munke må ikke gifte sig (cølibat).

Efterfølgende er spørgsmålet, hvem driver et kloster? En nonne, der er valgt til at lede sit religiøse hus, betegnes som en abbedisse, hvis huset er et kloster, en priorinde hvis det er et kloster, eller mere generisk kan omtales som "Mother Superior" og stylet "Reverend Mother".

Heraf, hvad er forskellen mellem et kloster og et kloster?

Som navneord forskel på kloster og kloster er det kloster er et religiøst samfund, hvis medlemmer (især nonner) lever under streng overholdelse af religiøse regler og selvpålagte løfter, mens kloster er embedet eller herredømmet for en abbed eller abbedisse {{defdate|først attesteret omkring 1150 til 1350}}.

Hvad hedder en klosterkirke?

kloster. Et kloster er et kirke det er en del af et kloster eller kloster . Et kloster kan være et kloster eller kloster , som enten er sammensat af munke eller nonner, der har trukket sig ud af samfundet for at leve et liv i fattigdom og kyskhed. Du kan også opkald -en kirke forbundet med et kloster el kloster et kloster.

Anbefalede: