Hvad er forskellen mellem Block og mute på twitter?
Hvad er forskellen mellem Block og mute på twitter?

Video: Hvad er forskellen mellem Block og mute på twitter?

Video: Hvad er forskellen mellem Block og mute på twitter?
Video: How to block people on Twitter (or mute them) 2024, Kan
Anonim

Hovedet Forskelle mellem Twitter Block og Mute

EN blokeret brugeren kan aldrig se din profil, medmindre de logger ud og bruger en forskellige konto. EN dæmpet brugeren ser alt, hvad du tweeter eller retweet. På den anden side ser du ikke deres indlæg på dit feed.

På samme måde kan man spørge, hvad der sker, hvis du muter nogen på Twitter?

Når du slår lyden fra en bruger, bliver deres tweets og retweets usynlige for du . Du vil heller ikke modtage SMS- eller push-beskeder fra deres aktivitet. Det dæmpet brugeren kan dog stadig interagere med dine tweets – de kan favoritter, besvare eller retweete dine ting, men disse handlinger vises ikke i din Twitter tidslinje.

Kan du også ignorere en person, du ikke følger på Twitter? Slået fra regnskaber meddeles ikke det du har dæmpet dem, og du vil får stadig notifikationer hvornår de nævne du i Tweets og send du Direkte beskeder. Du kan også stum regnskaber du gør ikke følge efter så det det gør du ikke se deres tweets i din notifikations-tidslinje.

Kan du på denne måde se, om nogen har slået lyden fra dig på twitter?

Åbn Tweetdeck og lav en "Hjem"-kolonne for personen du mistænkte har dæmpede dig . Hvis du dukker da ikke op derinde du 're dæmpet - du kan gøre et tweet for at være sikker. hvis du vil se om andre mennesker har dæmpede dig , derefter du bliver nødt til at gå ind i Tweetdeck og oprette en ny hjemmekolonne for hver person.

Hvordan skjuler du dine tweets for nogen uden at blokere dem?

Klik på "Indstillinger" for at åbne menuen Kontoindstillinger. Klik på "Beskyt MyTweets ” afkrydsningsfeltet i Twitter-privatlivssektionen på siden Kontoindstillinger. Klik på knappen "Gem ændringer" for at gemme indstillingerne.

Anbefalede: