Indholdsfortegnelse:

Hvad er Kaplan-test til sygepleje?
Hvad er Kaplan-test til sygepleje?

Video: Hvad er Kaplan-test til sygepleje?

Video: Hvad er Kaplan-test til sygepleje?
Video: АСМР 👩‍⚕️ ВИРТУАЛЬНЫЙ ВРАЧ 💊🩺 Тесты, Медицинский Осмотр | ASMR Doctor Virtual Assistant 2024, Kan
Anonim

Det Kaplan sygepleje Skoleoptagelser Prøve er en forudgående optagelsesvurdering, der forudsiger en elevs evne til at lykkes med ammende skole. Fordi det første skridt i enhver succes ammende programmet udvælger de rigtige elever, en prøve som bestemmer elevernes egnethed er afgørende.

Folk spørger også, hvordan forbereder jeg mig til Kaplan-sygeplejeeksamenen?

Tips til at bestå Kaplans optagelsesprøve i sygeplejerske

  1. Ved, hvad der vil være på eksamen. At vide, hvad der er på Kaplan Nursing Adgangseksamen, er nok det vigtigste skridt til at bestå eksamen.
  2. Læs eksamensmaterialet.
  3. Få studievejledningen.
  4. Tag et forberedelseskursus.
  5. Brug Flashcards.
  6. Tjek skoleressourcer.
  7. Find eksempler på spørgsmål online.

Ligeledes, hvor meget er Kaplan sygeplejeprogram? NCLEX - RN Prep Plus 2019: 2 øvelsestests + beviste strategier + online + video ( Kaplan Testforberedelse): Kaplan sygepleje : 9781506245355: Amazon.com: Bøger.

I denne forbindelse, hvad er en god score på Kaplan Nursing Adgangseksamen?

Oversigt over eksamen : Det eksamen består af 4 sektioner, i alt 91 spørgsmål, der kræver en testtid på 2 timer og 45 minutter. Bestået score er en samlet kumulativ score på 65 %.

Hvor lang er Kaplan-testen?

Det prøve kan tage op til 3,5 timer at gennemføre, og hver af de fire sektioner er tidsindstillet og skal gennemføres i én prøve indstilling. Elever må ikke medbringe lommeregnere, men en rulleregner på computeren er tilladt. En studerende har to (2) forsøg på at tage dette påkrævet prøve inden for en toårig periode.

Anbefalede: