Er Jehovas Vidner den hurtigst voksende religion?
Er Jehovas Vidner den hurtigst voksende religion?

Video: Er Jehovas Vidner den hurtigst voksende religion?

Video: Er Jehovas Vidner den hurtigst voksende religion?
Video: SAMTALE MED ANDERS GRANN KRISTI VIDNE - LIGHEDER MELLEM ISLAM OG JEHOVAS VIDNER 2024, Kan
Anonim

Jehovas Vidner er hurtigste - vokser kirkeorgan i USA og Canada, nu med mere end 1 million medlemmer, ifølge nye tal, der sporer kirkemedlemskab i USA og Canada.

Faster Jehovas Vidner angående dette?

Jehovas Vidner er ikke forpligtet til hurtig af religiøse årsager, men må ikke indtage blod (f.eks. i blodpølse eller i dyrekød, hvis blodet ikke er blevet drænet ordentligt).

drikker Jehovas Vidner kaffe? Det gør Jehovas Vidner ikke tror på drikke og dans. Jehovas Vidner er notamod fester, musik, dans og drikke af alkohol, så længe de gøres med måde. Der er ingen begrænsning på koffein og Vidner kan drikke alkohol i moderation.

Efterfølgende er spørgsmålet, hvilket land har flest Jehovas Vidner?

Det har Jehovas Vidner tilstedeværelse i de fleste lande i verden. Disse er mest seneste statistikker efter kontinent, baseret på aktive medlemmer eller "udgivere" som rapporteret af Watch Tower Society of Pennsylvania.

Afrika.

Land Tchad
Befolkning 15, 000, 000
Peak Publishers 847
Øge (%) 3
Forhold pr. befolkning 17, 710

Spiser Jehovas vidner kød?

Prøver skal derfor behandles med respekt og bortskaffes med omhu. KOST - Jehovas Vidner tror det er forbudt spise blod eller blodprodukter. Selvom kød er normalt acceptabelt, fordi dyr afblødes efter slagtning, nogle Jehovas Vidner kan bevægetarian.

Anbefalede: