Accepterer UT Law GRE?
Accepterer UT Law GRE?

Video: Accepterer UT Law GRE?

Video: Accepterer UT Law GRE?
Video: LSAT vs GRE for Law School Applications 2024, April
Anonim

Fra september 2018, Texas lov vilje acceptere resultater fra Graduate Record Examination ( GRE ) på pilotbasis, og det vil vi fortsætte med acceptere det Lov Skoleoptagelsestest (LSAT). Vi gør ikke har en præference for nogen af eksamenerne.

Simpelthen, accepterer nogen juraskoler GRE?

De fleste efterskoler programmer accepterer det GRE som standard optagelsesprøve. De kan tage GRE mens de undersøger, hvilket kandidatprogram der passer til dem. LSAT er dog kun nyttig, når du ansøger om juraskoler og er ikke accepteret ved nogen anden kandidat programmer.

Efterfølgende er spørgsmålet, kan jeg bruge min LSAT-score i stedet for GRE? Hvis du søger optagelse på et dobbeltuddannelsesprogram, der kombinerer en kandidatgrad og en JD, såsom en JD/MBA, det Kandidatuddannelse vilje ofte acceptere din LSAT score i stedet for en GRE eller GMAT score . Her er flere eksempler på LSAT -venlige programmer, både enkelt og dobbelt grad.

Ligeledes, er GRE eller LSAT sværere?

Det LSAT er en hårdere test end GRE . Det LSAT er ligesom Ferrari af standardiseret, hvorimod GRE er mere som en Hyundai. Her er hvorfor: Færre mennesker får perfekte resultater på LSAT , selv når du kontrollerer, at flere mennesker tager GRE end det LSAT . At få 180 på LSAT er yderst sjælden.

Hvor meget GRE-score kræves der til UT Austin?

University of Texas på Austin skiller sig ud med den højeste gennemsnitlige kvant GRE score af 169. Universitet af Iowa i Iowa city har et minimum krav af 145. Gennemsnit verbalt score for næsten alle topprogrammer er omkring 155.

Anbefalede: