Kan jeg komme ind i Yale med en 3,5 GPA?
Kan jeg komme ind i Yale med en 3,5 GPA?

Video: Kan jeg komme ind i Yale med en 3,5 GPA?

Video: Kan jeg komme ind i Yale med en 3,5 GPA?
Video: Гайдаровского форума-2022. Выступление Анатолия Чубайса 2024, Kan
Anonim

Tjener en høj GPA er ikke nok. Asthe Yale Universitetsstatistikker indikerer, selv dem meda 3,5 GPA eller bedre hvem der ikke gør gør godt på SAT/ACT har kun omkring fire procent chance for optagelse.

På samme måde kan du spørge, hvad er den gennemsnitlige GPA for at komme ind i Yale?

Det gennemsnitlig GPA på Yale er 4.12. Dette gør Yale Ekstremt konkurrencedygtig for GPA'er. (De fleste skoler bruger vægtet GPA ud af 4,0, selvom nogle rapporterer uvægtede GPA.

Udover ovenstående, hvad er mine chancer for at komme ind på Yale? Med en accept sats på 5,91%, optagelse til Yale er yderst konkurrencedygtig. Baseret på vores analyse, at have en god chance for at blive optaget, skal du være øverst i din klasse og have en SAT score på tæt på 1560 eller en ACT-score på omkring 35.

På samme måde bliver det spurgt, kan du komme ind på college med en 3,6 GPA?

EN 3.6 betyder at du har været får mest A-er i dine klasser. Så længe du Hvis du har udfordret dig selv i dine kurser, er dine karakterer høje nok du burde have en god chance for at blive optaget på en del selektive gymnasier. Du har en lav chance for komme ind i med en 3.6 GPA.

Hvilken SAT-score har du brug for for at komme ind i Yale?

For den verbale sektion er intervallet 710 til 800. Den højeste score muligt på hver sektion er 800. Den kombinerede SAT score er blot summen af det verbale og matematiske afsnit scoringer . Den 25. percentil for kombineret SATscores af eleverne accepteret Yale er 1410, og den 75. percentil er 1600.

Anbefalede: