Hvem er R Walton, og hvorfor skriver han til sin søster?
Hvem er R Walton, og hvorfor skriver han til sin søster?

Video: Hvem er R Walton, og hvorfor skriver han til sin søster?

Video: Hvem er R Walton, og hvorfor skriver han til sin søster?
Video: Kvinner, økonomi og hverdag 2024, Kan
Anonim

Frankenstein: Bogstav 1, 2, 3 og 4

EN B
Hvem er skrivning bogstaverne og hvorfor? Robert Walton er skrivning fra Sankt Petersborg til hans søster , Margaret Saville i England for at forsikre hende om det han er sikker.
Hvad har Robert Walton gjort i de sidste seks år? Han har ført et sømandsliv

Desuden, hvorfor skriver Walton til sin søster?

Mary Shelleys roman Frankenstein åbner med fire bogstaver Robert Walton skriver til hans søster Margaret Saville. Begrundelsen bag brevene er tredelt: at lade hans søster kender til hans sikkerhed, hans hensigt, og om historien kommer han for at høre fra Victor.

Ved også, hvem er R Walton i Frankenstein? Robert Walton - Den arktiske søfarende, hvis breve åbner og lukker Frankenstein . Walton vælger den beskidte Victor Frankenstein op af isen, hjælper med at pleje ham tilbage til helbred og hører Victors historie. Han optager den utrolige fortælling i en række breve adresseret til hans søster, Margaret Saville, i England.

På samme måde kan man spørge, hvad fortæller R Walton til sin søster?

Hvad gør R . Walton fortælle sin søster er det "ønske, som jeg endnu aldrig har kunnet tilfredsstille"? Walton fortæller sin søster at han ingen venner har at dele glæden over hans succes eller følelser.

Hvad er formålet med Robert Waltons rejse?

I det væsentlige, Robert Walton ønsker, at der kommer et par ting ud af hans ekspedition . Først ønsker han at opdage "magnetismens sæde." Det betyder, at han ønsker at finde det sted på Jorden, som regulerer magnetismen. Sekund, Walton ønsker at se et sted, ingen anden mand nogensinde har set.

Anbefalede: