Hvad er en væsentlig begrænsning?
Hvad er en væsentlig begrænsning?

Video: Hvad er en væsentlig begrænsning?

Video: Hvad er en væsentlig begrænsning?
Video: 26 Snowboard TRICKS to Learn This Weekend! 2024, Kan
Anonim

Grænser væsentligt er defineret som: "(i) [ikke] i stand til at udføre en større livsaktivitet, som den gennemsnitlige person i den almindelige befolkning kan udføre; eller (ii) [s]væsentligt begrænset med hensyn til den tilstand, måde eller varighed, hvorunder et individ kan udføre en særlig større livsaktivitet sammenlignet med gennemsnittet

Folk spørger også, hvad der betragtes som en funktionsnedsættelse?

Værdiforringelse i en persons kropsstruktur eller funktion, eller mental funktion; eksempler på værdiforringelser omfatte tab af et lem, tab af syn eller hukommelsestab. Aktivitetsbegrænsning, såsom problemer med at se, høre, gå eller problemløsning.

Udover ovenstående, hvordan bliver du påvirket eller væsentligt begrænset i en større livsaktivitet? Væsentlige grænser En funktionsnedsættelse er kun et handicap i henhold til ADA, hvis det begrænser væsentligt en eller flere store livsaktiviteter . En værdiforringelse er væsentligt begrænsende, hvis en person ikke er i stand til at udføre en aktivitet sammenlignet med en gennemsnitlig person i den generelle befolkning.

Tilsvarende, hvad betragtes som en større livsaktivitet?

Store livsaktiviteter er de funktioner, der er vigtige for de fleste menneskers dagligdag liv . Eksempler på store livsaktiviteter er at trække vejret, gå, tale, høre, se, sove, passe på sig selv, udføre manuelle opgaver og arbejde.

Hvad er et eksempel på en større livsaktivitet som defineret af ADA?

Store livsaktiviteter omfatter, men er ikke begrænset til, at passe sig selv, udføre manuelle opgaver, se, høre, spise, sove, gå, stå, løfte, bøje, tale, trække vejret, lære, læse, koncentrere sig, tænke, kommunikere og arbejde.

Anbefalede: