Hvem blev 2 Korinterbrev skrevet til?
Hvem blev 2 Korinterbrev skrevet til?

Video: Hvem blev 2 Korinterbrev skrevet til?

Video: Hvem blev 2 Korinterbrev skrevet til?
Video: 📣Эксклюзивное интервью Мурата Иргалиева о Димаше Кудайбергене 12 июня. 2019 г✯SUB✯ 2024, Kan
Anonim

Apostlen Paulus

Hvem blev der skrevet til Korintherbrevet?

Brevet af Paul til Korintherne, også kaldet The Epistle of St. Apostlen Paulus til korintherne, enten af to Nye Testamentes breve eller breve, adresseret fra apostlen Paulus til det kristne samfund, som han havde grundlagt i Korinth, Grækenland.

Og hvorfor skrev Paulus til korintherne? Paulus skrev det her brev at rette op på, hvad han så som fejlagtige synspunkter i Korinthisk kirke. Paul derefter skrev det her brev til korintherne , hvor man opfordrer til ensartethed i troen ("at I alle taler det samme, og at der ikke er splittelse blandt jer", 1:10) og uddyber den kristne doktrin.

Desuden, hvad skete der i 2 Korintherbrev?

Resumé. Brevet altså 2 Korintherbrev begynder med en lang hilsen og takkebøn (1:1-11). Hans beslutning om ikke at besøge Korinterne , og i stedet for at skrive dem et tugtende brev "i megen nød og hjertets kval," er en beslutning truffet gennem Guds nåde ( 2 :4).

Hvad er forskellen mellem 1 Korintherbrev og 2 Korinterbrev?

I hvad der nu hedder 1 Korintherbrev , er der en henvisning til et tidligere brev, hvori der blev givet instruktion om, hvilken type adfærd, der ikke bør tolereres i en kristen kirke. 2 Korintherbrev består af to forskellige bogstaver.

Anbefalede: