Hvad er der på en mellemliggende Excel-test?
Hvad er der på en mellemliggende Excel-test?

Video: Hvad er der på en mellemliggende Excel-test?

Video: Hvad er der på en mellemliggende Excel-test?
Video: How to Pass Intermediate Excel Employment Test: Questions and Answers 2024, Kan
Anonim

Det mellemliggende Microsoft Excel færdigheder prøve hjælper med at forudsige en jobkandidats evne til at: Indtaste salgstal og anvende formler korrekt til at generere salgstotaler efter dato, repræsentant, produkt eller region. Formatér celler betinget med det mål at fremhæve bestemte datoer, værdier eller intervaller.

Ligeledes, hvad er mellemniveau i Excel?

Det mellemniveau er en niveau hvor mere om TEKST-funktioner, DATO-funktioner, LOOKUP-funktioner og MATH-funktioner bør læres og bruges. An Excel formel er en brugerdefineret celleindgang, der har mindst én Excel funktion (kan være to eller flere funktioner) for at udlede et resultat.

HVAD består beviset-testen af? Kenexa Bevise It-dataindtastning Prøve Kenexa Bevise Det tilbyder to typer af dataindtastningstest: den alfanumeriske dataindtastning Prøve og dataindtastning 10-nøgle Prøve . Det alfanumeriske Prøve måler din dataindtastningshastighed samt din nøjagtighed ved indtastning af både bogstaver og tal.

Hvad er derfor normalt på en Excel-test?

Som regel , det prøve vil omfatte en række Microsoft Word-tests og skrivevurderinger, med Excel blandt dem. Opgaver dukker op nederst på skærmen, og kandidater skal fuldføre hver enkelt, før de går videre til den næste. Der er ingen multiple-choice spørgsmål.

Hvad betyder mellemniveau?

: sker midt i en proces eller serie.: relaterer til eller har viden eller færdigheder fra en person, der er mere avanceret end en nybegynder, men endnu ikke en ekspert. mellemliggende.

Anbefalede: