Hvorfor er Tigerens år uheldigt?
Hvorfor er Tigerens år uheldigt?

Video: Hvorfor er Tigerens år uheldigt?

Video: Hvorfor er Tigerens år uheldigt?
Video: Israel | Beit Guvrin | 1000 underjordiske byhuler 2024, April
Anonim

Så hvorfor er en Tiger uheldig ? Måske er det fordi, ligesom dyret i det virkelige liv, er dets levesteder truet. Det moderne liv har dog ændret sig siden Anden Verdenskrig. Vi lever nu i en mere opdelt og upersonlig verden dikteret af regimer baseret på konformitet og rationalitet.

På samme måde spørges der, hvad Tigerens år symboliserer?

Det tiger er et af de 12 kinesiske stjernetegnsdyr. Mennesker født i år af tigeren er menes at være konkurrencedygtig, selvsikker og modig. Som et åndedyr er den betyder for tiger er siges at være viljestyrke, mod og personlig styrke.

Ved du også, er 2020 et uheldigt år? 2020 er år af rotten. Ifølge kinesisk astrologi er mennesker i deres stjernetegn år menes at fornærme Tai Sui, Tidens Gud, og pådrage sig hans forbandelse. Det menes ikke at bringe andet end uheldig.

I denne forbindelse, er Year of the Tiger heldig i 2020?

Mennesker født med Kinesisk stjernetegn Tiger vil eje en ret god formue i 2020 . Folk med Tiger tegn på kinesisk stjernetegn vil møde nogle muligheder i karrieren i 2020 , især dem, der beskæftiger sig med vandbevaring og catering. For dem, der ikke har noget arbejde, kan de få et tilfredsstillende job 2020.

Hvilken kinesisk stjernetegn er den heldigste?

Omvendt er Dragen den mest eftertragtede stjernetegn tegn, med kinesisk fødsler topper i Dragon-år.

Anbefalede: