Kan man være feminin?
Kan man være feminin?

Video: Kan man være feminin?

Video: Kan man være feminin?
Video: Sadhguru on the Power of Feminine Energy - Shekhar Kapur with Sadhguru 2024, Kan
Anonim

For at sige "alt" bruger vi altid " at gøre " (maskulin entalsform) hvis vi bare refererer til en gruppe ting, men tænker på det som en neutral enhed (alt). Vi ville er toda ( feminin entalsform), hvis den referent, vi har, klart er en feminin navneord, for eksempel: "-¿Har comido tu pasta? - Sí, la he comido toda."

Er Todo derfor ental eller flertal?

Det flertal form af todo er todos.

Udover ovenstående, hvilken udsagnsform bruger du med todos? 5 svar. Todos tager flertal form af udsagnsord . At gøre el mundo tager et ental form af udsagnsord selvom det refererer til mange mennesker.

Heraf, hvordan bruger du todo på spansk?

At gøre er et meget almindeligt og alsidigt ord i spansk . Det kan bruges som et adjektiv eller som et pronomen. At gøre er normalt efterfulgt af en bestemt artikel eller besiddende adjektiv + navneord og betyder ting som "alle", "alle" eller "hele." Hvornår at gøre bruges som et pronomen, betyder det "alle" eller "alt".

Hvad er en bestemt artikel på spansk?

På engelsk er bestemt artikel er ordet "den" uanset om substantivet det introducerer er ental eller flertal. småkagen. cookies. I spansk , det bestemt artikel har 4 former, alt efter om substantivet er hankøn, feminin, ental eller flertal.

Anbefalede: